Yuvalıdam Köyü İmam hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ARAPÇA
Servis Bilgisi: KÖY SERVİSİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: LOJMAN 2 KATLI OLUP TOPLAM 4 TANE 3+1 TAM DAİRE, 1 TANE 1+1 VE SIĞINAKTAN OLUŞMAKTADIR. 1 DAİREDE EVLİ ÖĞRETMEN, 2 DAİREDE BEKAR BAYAN ÖĞRETMENLER, 1 DAİREDE BEKAR ERKEK ÖĞRETMEN OTURMAKTADIR. 1+1 DAİREDE BEKAR ERKEK ÖĞRETMEN VE SIĞINAKTA İSE BEKAR ERKEK ÖĞRETMEN OTURMAKTADIR.

Telefon - (043) 4711225

WEB - https://yuvalidamiho.meb.k12.tr

Adres - YUVALIDAM KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ YUVALIDAM KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO MUTKİ / BİTLİS

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM 08:30-15:40