BİR AYET BİR HADİS

Dünyaya gelen en değerli söz olan Kur'an-ı Kerim'in ayetlerini ve alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz (S.AV)'in hadislerini öğrencilerimizin temiz dimağları hıfz edecek.

Kalite takip sistemi kapsamında ayet ve hadislerin panoda sergilenmesini gerçekleştirmeye başladık. Bu kapsamda öğrencilerimiz hafta  boyunca sergilenen ayet ve hadisleri ezberleyerek hayatlarına Kuran ve hadis çizgisinde bir yön vermeye başladılar. Ezberleyen öğrencilerimizi tebrik ederiz ve Allah'tan ilimlerini arttırmasını niyaz ederiz. Projeyi gerçekleştiren Arapça ve  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Zehra ÇELİK'e emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

01.12.2021 71

01-12-202101-12-202101-12-2021

Adres:
YUVALIDAM KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ YUVALIDAM KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO MUTKİ / BİTLİS